Ghita Nørby & Lars Hannibal

I ord og toner
ghita-noerby.jpeg
06. oktober 2015 kl. 19:00
Dkk. 145,- inkl. gebyr

Musikkens Hus inviterer indenfor til en fortryllende, eventyrlig og eftertænksom aften i selskab med en af Danmarks dygtigste og mest folkekære skuespillerinder, Ghita Nørby og hendes mangeårige kunstneriske og personlige ven, guitaristen Lars Hannibal.

Ghita Nørby vil bl.a. vil læse nogle af sine favoriteventyr af H.C. Andersen og underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse. 

Hannibal vil skabe laguner af eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire. Undervejs vil Ghita og Hannibal også samtale om nogle af de temaer der optager dem.

Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne (fra et langt liv på scenen) formidles til publikum i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer deres årelange venskab.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.