Dicte & Hempler

Et magisk musikalsk samarbejde
mh_dicte2_hd.jpeg
02. april 2015 kl. 19:30
Dkk. 165,- inkl. gebyr

Hver for sig er de to af landets mest markante sangere, sammen er Dicte og Claus Hempler blevet rost til skyerne for et musikalsk samarbejde, der har affødt seks-stjernede anmeldelser og udsolgte koncerter. Nu kan de opleves i Musikkens Hus torsdag den 2. april 2015.

Der venter publikum en magisk aften, når denne helt særlige duo står på scenen i Intimsalen. Blå-tonet forfinet elegance når den er bedst formidlet af hver sin mandlige og kvindelige repræsentant – Claus Hempler og Dicte – karismatiske personligheder og smagfulde kunstneriske talenter. Sammen skaber de en lyd, hvor pulsen fra storbyens svedige natklubber er gennemgående samtidig med, at nærværet stille kravler ind under huden og helt ind i hjertet. 

Det hele beskrives måske bedst af GAFFA’s anmelder Morten Gottschalck, der formidlede sin egen oplevelse af en koncert med duoens således; 

”Rigtige mænd græder som bekendt ikke, så det må være mandig sved, som sniger sig op i øjenkrogen og driller. Jo, fra det varme lokale, selvfølgelig. Nu hører jeg også andre snøfte rundt omkring, så der må helt klart være noget i luften.”

Mens Simon Staun fra Fyens Stiftstidende skrev;

”Hvorfor jeg ikke har hørt denne stjernekonstellation før, er mig en gåde. For rygtet om deres grotesk geniale samarbejde burde have spredt sig som en steppeild i løbetid.”

Iflg. Hempler og Dicte selv er inspirationen til samarbejdet hentet fra Elvis Presleys store comebackshow i 1968. Her viste han, at halvakustisk musik både kan være sexet og udfordrende for sjælen og intellektet. Ambitionen for de to sangere er at levere soundtracket til en forrygende musikalsk aften, hvor de vil krydre musikken med anekdoter om sangene i særdeleshed og om livet i det hele taget. Der er lagt op til løssluppen rytmisk energi, intimitet, varme og humor.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.