ANYA

Modtager af Politikens Ibyen-pris for bedste up-coming artist
anya.jpeg
03. oktober 2015 kl. 20:00
Dkk. 110,- inkl. gebyr Stående koncert

Med amerikansk R&B og hiphop i blodet og en skandinavisk eftertænksomhed på hjernen, har adskillige respekterede stemmer i den danske musikverden udråbt ANYA som ”One To Watch” i 2015. Nu debuterer hun officielt med den hudløst ærlige førstesingle ’Need to Know’.

Siden ANYA i december uploadede en live-session med sin sang ”Greet me” på Youtube, har opmærksomheden omkring hende været stor. Der gik ikke lang tid før både GAFFA, Soundvenue og Vega havde udpeget hende, som værd at holde øje med i 2015. Begejstringen for ”Greet Me” var så stor, at det gav ANYA en Scandinavian Soul Award for byens bedste single, samt Politikens Ibyen-pris for bedste up-coming artist.

Den stigende opmærksomhed for sangerinden viser sig også på hendes koncertkalender. ANYA kan nemlig se frem mod en solo-tour, som bringer hende til Musikkens Hus i Aalborg lørdag 3. oktober.

Om ANYA

25-årige Anja Pil Christoffersen - kendt under kunstnernavnet ANYA er opvokset på en gård i Fodby ved Næstved sammen med sine forældre, sin storebror og to storesøstre. Hun har rødder i det amerikanske, hvor hendes mor oprindeligt kommer fra. Hun har sunget og spillet musik, siden hun var helt lille. Hun har altid hørt hip hop, R&B og soul og betegner sin musik som elektronisk R&B. 

Support

Okapii består af to unge talenter: den danske sangerinde og snagskriver Alex Rita og producer Mads Oustrup. Alex Rita er nu bosat i London hvor hun udover Okapii samarbejder med diverse udenlandske kunstnere og er bl.a. blevet sammenlignet med en futuristisk Sade. Mads Oustrup er en begavet producer og sound engineer og har allerede sat sit aftryk på produktioner for Quadron, Robin Hannibal, Rhye, Boom Clap Bachelors med flere.
Med stor forkærlighed til vestafrikanske rytmer, organiske lyde og andre dejlige ting blander de disse med synths og andre elektroniske elementer- og det kommer der en ganske unik lyd ud af.

I 2013 vandt Okapii  awarden for ”bedste upcoming kunster” ved Scandinavian Soul Awards og fik med deres første nummer ”Don’t Mind the Rain”  flere henvendelser fra både USA og London. Det har resulteret i at Okapii i dette forår skrev kontrakt med det amerikanske pladeselskab Fresh Selects som skal udgive deres debut album som er sat til release i foråret 2016. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.