Amarcord

Fra berømt drengekor til internationalt vokalensemble
amarcord.jpeg
15. september 2015 kl. 19:30
Dkk. 175,- inkl. gebyr Siddende koncert

Fem tidligere medlemmer af det berømte Leipzig St Thomas’ Drengekor dannede i 1992 vokalensemblet Amarcord, der sidenhen er blevet verdenskendt for en unik, musikalsk sammensætning af middelalderlige musiktraditioner og moderne kompositioner.

De fem sangere repræsenterer en sofistikeret tilgang til vokalmusik. Med unik klang, betagende harmonier, musikalsk ægthed og en god dosis charme og humor har den tyske vokalkvintet vundet adskillige internationale konkurrencer. Heriblandt Tolosa (Spanien), Tampere (Finland), Pohlheim (Tyskland) og Linz (Østrig), og deres indspilninger har desuden modtaget flere priser, såsom ECHO Klassik, Supersonic Award, CARA Contemporary, A Cappella Recording Award m.fl. Det er altså ikke uden grund, at kvintetten sammenlignes med store vokalensembler som den berømte britiske vokalkvartet The Hilliard Ensemble og den verdensberømte vokalsekstet The King’s Singers.

Gør dig klar til at opleve stilsikker a cappella musik med et overraskende twist. Amarcord tager publikum med på en musikalsk tidsrejse fra renæssancen op til romantikken med værker af bl.a. Dowland, Gombert, Strauss og Grieg.

Aalborg Kammermusikforening, medarrangør

Wolfram Lattke, tenor
Robert Pohlers, tenor
Frank Ozimek, baryton
Daniel Knauft, bas
Holger Krause, bas (Forhindret grundet sygdom)

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.