Alex Vargas

Dansk singer-songwriter med international fanbase
alex-vargas.jpeg
31. oktober 2015 kl. 20:00
Dkk. 160,- inkl. gebyr Stående koncert

Ovenpå en udsolgt Lille Vega koncert, kæmpe kø ved koncerten på dette års SPOT festival og flotte ord med på vejen fra GAFFA, gæster Alex Vargas nu Musikkens Hus i Aalborg. 

Når danske Alex Vargas tager på tour i UK, er der udsolgt, går turen over Atlanten, er der også rift om billetterne, og det samme gør sig nu gældende, når den 26-årige sanger giver danske koncerter.

De seneste år har Vargas opbygget sig et eftertragtet og anerkendt live-renommé, som publikum i Aarhus bl.a. fik glæden af at opleve, da han i starten af april gav koncert på Train. GAFFA tildelte koncerten hele 5 stjerner og Solid Ground-sangeren fik fine ord med på vejen: 

"Vargas skulle ikke bruge mange takter på at overbevise om sit talent med sin imponerende soulstemme, der spændte fra de potente dybder og op i en følsom og træfsikker falset! (…) samtlige sange havde et højt niveau."

Alex Vargas har flere gange givet udsolgte koncerter i København. Sidste koncert på Lille Vega var udsolgt og mange gik forgæves, da han spillede på SPOT festival. Men nu får publikum mulighed for at komme i Alex Vargas’ musikalske selskab, når han til efteråret giver koncert i Musikkens Hus. Som optakt kan du se denne fantastiske akustiske session med Till Forever Runs Out på Mahogany Sessions. 

Om Alex Vargas

Den danske sanger Alex Vargas flyttede til London i en alder af 17 år og har siden da arbejdet med diverse producere og sangskrivere i blandt andet Los Angeles, New York, Atlanta og London. Med inspiration fra store kunstnere som Jeff Buckley og Sam Cooke er hans sangskrivning hurtigt kommet op på et meget højt niveau, som er værd at holde øje med. Igennem hele 2009 turnerede Alex Vargas med sit daværende band Vagabond i hele UK, og var blandt andet support band for James Morrison og The Script. Men i 2010 forlod Alex Vargas bandet for at genoptage sin solo karriere og i 2014 udkom ham med EP'en Howl.

Howl (2014)
★★★★ GAFFA

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.