TV-Gallashow

25 år med TV2/Nord
MH-TV2_hd.jpg
01. april 2014 kl. 19:30
For billetter med begrænset udsyn kontakt venligst billetkontoret på 60203000

TV2/Nord kan i 2014 fejre 25 års jubilæum, og i den anledning inviterer Nordjyllands regionale TV2-station i samarbejde med Musikkens Hus til TV-gallashow tirsdag den 1. april 2014. Publikum kan bl.a. glæde sig til at opleve Niels Hausgaard, Allan Olsen, Rasmus Walter, Lis Sørensen og Martin Brygmann blandt de optrædende på scenen. 

Koncertsalen i Musikkens Hus vil tirsdag den 1. april 2014 danne rammen om en aften i fjernsynets tegn - præcis på 25 års-dagen for TV2/Nords allerførste udsendelse.
En række af stationens kendte TV-ansigter vil være værter på et gallashow, der både kigger tilbage på højdepunkter fra de 25 år – og peger fremad mod de næste 25 år.
Udover de musikalske indslag vil en lange række kendte nordjyder på skift deltage i ”sofa-snakken” på scenen, og TV2/Nords egen Mogens Jørgensen kommer naturligvis forbi og snakker med gæsterne i salen. Det to timer lange gallashow i Musikkens Hus sendes direkte på TV2/Nords egen kanal, Salto.

Niels Hausgaard og Allan Olsen

Et ægte nordjysk show skal selvfølgelig have både Niels Hausgaard og Allan Olsen øverst på plakaten. Niels Hausgaard har lovet at kigge dybt i sit katalog af nordjyske sange for at finde numre, der ligesom fødselaren kan datere sig 25 år tilbage. Allan Olsen går på scenen med band og får derudover vokal opbakning fra D’Damer.

Rasmus Walter, Lis Sørensen og Martin Brygman

Rasmus Walter har lovet at give publikum et par numre, bl.a. hitsangen ”Lige Nu Lige Her” som han leverer i samspil med Aalborg Symfoniorkester. Og der er mere stjernedrys: Lis Sørensen krydrer showet med en stribe af sine største sange, og Martin Brygmann skal sørge for højt humør i koncertsalen med sin helt særlige tilgang til både musik og komik.

Medvirkende

Niels Hausgaard
Allan Olsen med D’Damer
Rasmus Walter
Lis Sørensen
Martin Brygmann
Strygere fra Aalborg Symfoniorkester

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.