Teitur og Mike Sheridan

Der er dømt loungestemning og hygge, når danske Mike Sheridan og færøske Teitur giver intimkoncert på øvre foyer i Musikkens Hus lørdag den 13. september.
unknown.jpeg
13. september 2014 kl. 20:00
Dkk. 125,- inkl. gebyr

Tag med på en rejse ind i Sheridans elektronisk univers og lad dig forføre af Teiturs melodiske og rørende sange, der kan få selv stopfyldte koncertsale til at samle sig i tavs koncentreret beundring. 

Det er første gang de to musikere kan opleves ved samme koncert, så gå ikke glip af denne enestående mulighed.  Det bliver en aften med formidabel musik i smukke ramme, så kom og nyd udsigten over Limfjorden og bliv revet med af Teitur og Sheridans optrædener.

Om Teitur

Færøske Teitur har opnået stor anerkendelse i både ind- og udland. Den megen anerkendelse har helt konkret udmundet i blandt andet åbning af Roskilde Festivalen og koncerter som opvarmning for Rufus Wainwright og John Mayer.   

Fra den stille debutplade Poetry and Aeroplanes fra 2003 til Story Music fra 2013 har Teitur solgt plader og turneret i hele Skandinavien. Story Music er faktisk den første plade som Teitur har optaget på Færøerne, og sammen med produceren Jonas Bloch Danielsen er der blevet arbejdet på nye sange med det overordnede tema ”storytelling”.

Om Mike Sheridan

Gennem de seneste år har Mike Sheridan understreget sin position som en af de allerbedste danske elektroniske komponister. Han har samarbejdet med de bedste og strøet om sig med flotte anmeldelser. Han har blandt andet komponeret musik til Alexander Kølpins sommerballet, turneret i Danmark med originale produktioner til Rune Klan’s ”Det Blå Show”, komponeret soundtracket til den svenske indiefilm ”Fuerteventura” samt lavet et unikt værk med den verdenskendte installationskunstner Eva Koch under CPH:DOX sidste november.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.