Brazzy Gershwin

Prinsens Musikkorps med Eriko Takezawa, Reinhold Friedrich og Jiggs Whigham
mh-prinsensmusikkorps_hd.jpg
21. november 2014 kl. 19:30
DKK. 145,- inkl. gebyr

Oplev blandt andet "Rhapsody in Blue" og "Strike up the Band" når Prinsens Musikkorps, Det Jyske Musikkonservatorium og stjernesolisterne Eriko Takezawa, Reinhold Friedrich og Jiggs Whigham hylder George Gershwin. Det sker fredag den 21. november. 

Prinsens Musikkorps og studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium har igennem en lang årrække samarbejdet om større projekter med store internationale navne i spidsen. I år er der ikke færre end tre stjernesolister foran ensemblet.

Den japanske mesterpianist Eriko Takezawa har en omfattende karriere som kammermusiker og har spillet over det meste af verden. Denne aften hun opleves sammen  stjernetrompetisten Reinhold Friedrich.

Reinhold Friedrich som foruden at være professor i trompet på universitetet i Karlsruhe også er adjungeret professor på Det Jyske Musikkonservatorium og solotrompetist i Lucern Festival Orkester.

Aftenens dirigent og tredje solist er Jiggs Whigham. Basunist, dirigent for BBC Big Band og Tysklands første jazzprofessor. Jiggs Whigham er tidligere medlem af Stan Kenton bigband, Kurt Edelhagen, Bert Kaempfert bigband og James Last.

Koncerten indeholder en hel afdeling helliget George Gershwin, hvor alle tre solister er i spil med blandt andet ”Rhapsody in Blue” og ”Strike up the Band”.

Der er således lagt op til en helt unik aften i Musikkens Hus - det bedste af det bedste!

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.