Nordjyske kor og orkestre

En kor- og orkesteroplevelse ud over det sædvanlige
MH-Kor_hd.jpg
05. april 2014 kl. 12:00
DKK. 75,-

Lørdag den 5. april 2014 åbner Musikkens Hus dørene for en række nordjyske kor, harmoniorkestre og brass bands, som eftermiddagen igennem vil fylde huset med fantastisk sang og musik. Publikum kan undervejs gå fra scene til scene og vælge præcis, hvilke kor og orkestre de helst vil høre.

Ikke meget overgår den kraft og magi der opstår, når et større antal stemmer i et dygtigt kor smelter sammen i skøn samhørighed. Dette bliver der rig mulighed for at opleve, når fem lokale amatørkor indtager scenen på øverste niveau i foyeren, lørdag den 5. april 2014.
I husets Intimsal vil publikum samtidig kunne opleve tre nordjyske brass bands og to harmoniorkestre, der optræder med en bred vifte af musik. Der vil være alt fra traditionelle marcher, store klassiske værker, swingende jazz og popmusik på programmet.
Arrangementet starter kl. 12.00 og slutter kl. 17.00.

Idet denne koncertdag lægger op til, at man frit kan bevæge sig rundt og høre forskellige kor og orkestre i løbet af dagen, kan der opstå situationer, hvor alle pladserne ved et koncertsted i en periode kan være optaget. 

Medvirkende orkestre

Brass’n Harmony
Frederikshavn FDF Brass Band
Hjørring Brass Band
Nordvestjysk Brass Band
Sæby Gardens Harmoni-orkester 

Medvirkende kor

Black Russian
Coro Misto
Klarup Pigekor
Nordjysk Pigekor
Filharmonisk Kor

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.