Michala Petri med kor

Blokfløjte og kor med nordiske toner
mh-michalapetri_hd.jpg
05. oktober 2014 kl. 15:00
DKK. 130,- inkl. gebyr

Søndag den 5. oktober kan du  opleve en enestående kombination af blokfløjte og kor, når Musikkens Hus byder indenfor til koncert med Michala Petri og kor. 

Der vil blive serveret et forrygende, inciterende, smukt, inderligt og lyrisk program med musik som bygger på danske og nordiske sange og viser. Den spinkle blokfløjte kontra et kor på 50 sangere. Er det muligt? Ja, når det er den danske verdenskunstner Michala Petri, der spiller. Umiddelbart skulle man tro, at fløjten vil drukne i sammenhængen, men i stedet tilføjer den en ny og anden dimension til korklangen. Mange af sangene vil være velkendte – såsom ”Drømte mig en drøm…”, ”Ramund”, ”Det var en lørdag aften” med flere.

Korene

Coro Misto er grundstammen i det store kor, der er et resultat af et forudgående korstævne med sangere fra Kor72.

Coro Misto er en fast bestanddel af musikmiljøet i Aalborg og har i mange år glædet det nordjyske publikum med mange forskellige koncerter, dels alene og dels sammen med Aalborg Symfoniorkester og andre ensembler. 

Michala Petri

Under koncerten vil Michala Petri - udover sangene med koret - spille en afdeling med musik for soloblokfløjte. Denne del vil bestå af musik af nordiske komponister, og publikum kan glæde sig til at høre et udvalg på mange forskellige blokfløjter. 

Medvirkende

Søren Birch, dirigent
Michala Petri, blokfløjte
Coro Misto, kor
Kor72, kor

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.