Mads Langer

Solo. Melodisk, poetisk pop i sanselig ramme
Mads-Langer.jpg
28. december 2014 kl. 20:00
DKK. 315,- inkl. gebyr

Sidste år bestemte Mads Langer sig for at tilbringe julen med sit publikum. Det blev en bragende succes med ti udsolgte julekoncerter i den store sal på Vesterbro.

Derfor har Mads Langer i år valgt at gentage succesen med fire koncerter i landets fire største byer. Han rammer Koncertsalen 28. december, hvor han vil runde nordjydernes jul af på fornemste vis.

For det er svært ikke at overgive sig langsomt, når Mads Langers rørende tekstunivers og melankolske vokal flyder ud over scenekanten.

Den 30-årige singer-songwriter er én af tidens mest populære musikere, men alligevel leverer han sine karakteristiske popmelodier med en dybfølt og melodisk vuggende ærlighed.

Han er kendetegnet ved at favne den forsigtige provinsknægt med sin akustiske guitar og tilsætte international sound.

Om Mads Langer

Mads Langer er oprindeligt fra Skive, hvor han gik på musikskolen – i øvrigt ligesom musikere fra Superheroes, Carpark North og Dúné også har gjort. Herefter uddannede han sig på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Han har med succes rejst rundt i Europa og USA. Han har fået platin og har inden for det seneste år høstet priser som Årets kunstner ved Zulu Awards og fire priser ved Årets GAFFA Awards, blandt andet for Årets mandlige kunstner og Årets danske album.

Mads Langers første single "Breaking News" udkom i oktober 2005 og blev Ugens Uundgåelige på P3. I marts 2006 kom debutalbummet ”Attention Please”.

Han blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i ”Toppen af poppen” på TV 2, hvor han sang nummeret ”Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen. Et nummer, han selv skrev til hende i starten af sin karriere.

Numre som ”Fact-Fiction” og ”Elephant” har ført ham rundt i landet på udsolgte turnéer. Senest har han spillet sammen med Tim Christensen på Grøn Koncert og med Marie Key.

Seneste album fra Mads Langers hånd, ”In Theese Waters” udkom i 2013.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.