Lev og elsk

med Den Jyske Operas Kor
MH-DJO_hd.jpg
13. juni 2014 kl. 19:30
DKK. 125,- ekskl. gebyr

Fredag den 13. juni 2014 gæster Den Jyske Operas Kor Musikkens Hus med operakoncerten ”Lev og elsk”. En koncert der med sin smukke scenografi tilføjer en ekstra dimension til den musikalske oplevelse og tager dig med på et dramatisk kærlighedseventyr.

Den Jyske Operas Kor præsenterer en scenisk operakoncert med berømte operakor og -arier for både operaelskere og operajomfruer. Bizet, Verdi, Mozart, Puccini og Carl Nielsen er nogle af de mange kendte komponister, hvis musik indgår i et dramatisk koncept med smukke kostumer, iscenesat af Annilese Miskimmon. Peter Pade akkompagnerer og Kaare Hansen dirigerer denne perlerække af store øjeblikke, som vil tage dig med på et opera-eventyr fyldt med kærlighedens smertefulde valg…

Varighed: 75 min. 

Om Den Jyske Operas Kor

Den Jyske Opera er et turnerende operakompagni med hjemsted i Aarhus. Den Jyske Operas Kor består af 24 sangere, der udover korpartierne også varetager større og mindre roller i Den Jyske Operas forestillinger. Koret medvirker jævnligt ved opførelsen af symfoniske værker med landsdelsorkestrene og har desuden selvstændige koncerter med et meget varieret repertoire. I 2014 medvirker koret i Den Jyske Operas operaforestillinger Lucia di Lammermoor, Don Quichotte og La bohéme. Korets sangere optræder i foråret 2014 desuden i Lev & og elsk med Den Jyske Operas Kor, som er en dramatiseret operakoncert.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.