Kronprinsparrets Priser 2014

I Musikkens Hus
mh-awards_hd.jpeg
27. september 2014 kl. 20:00
Der sættes 100 ekstra billetter i salg fredag den 19. september kl. 10.00

2014-udgaven af Kronprinsparrets Priser afholdes lørdag den 27. september 2014 i Musikkens Hus. D.K.H. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary uddeler fire eftertragtede priser til kulturelle og sociale formål. 

Kronprinsparrets Priser blev i 2013 afholdt i Operahuset i Sydney. I år har Aalborg og Musikkens Hus fået den store ære at danne rammerne om det prestigefyldt prisshow, der udover prisuddelingerne rummer en række musikalske og kunstneriske indslag. Det er Kongehuset og Bikubenfonden, der står bag priserne, der har været uddelt hvert år siden 2005. 

Kronprinsparrets Priser omfatter Kronprinsparrets Kulturpris, Kronprinsparrets Sociale Pris samt to Stjernedryspriser, hvoraf den ene sidste år gik til sangerinden MØ.

Glæd dig til en uforglemmelig og storslået aften i selskab med D.K.H. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary. Showet transmitteres direkte på DR1 klokken 20.00.

Publikum skal være på plads i salen senest kl. 19:45 af hensyn til tv-transmissionen. Vi tager forbehold for udsyn og akustik, da begge dele kan forringes i salen på grund af tv-produktionen. 

Billetsalg

Billetsalget åbner onsdag den 27. august. 

Der har været en enorm interesse for netop dette arrangement, og Musikkens Hus forventer, at der bliver rift om de eftertragtede billetter. Det gælder derfor om at være klar ved tasterne på vores hjemmeside kl. 10.00 den 27. august, når billetsalget skydes i gang.

Billetterne sælges online på www.musikkenshus.dk eller ved personligt fremmøde i billetkontoret hos Musikkens Hus.

Vi ved fra tidligere, når der har været stor interesse for koncerter, at der kan opstå kø ved billetkontoret. Det er derfor ikke nødvendigvis en fordel at møde op og forsøge sig med en plads i den fysiske kø.

Billetpris: 595,-

Der kan maksimalt købes fire billetter pr. kunde.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.