Julekoncert

Med Klarup Pigekor og Maestra
mh-maestra_hd.jpg
16. december 2014 kl. 19:30
Dkk. 75,- inkl. gebyr

Der bliver julestemning på alle fronter, når Klarup Pigekor og det århusianske rytmiske pigekor Maestra med klokkeklare pigestemmer synger julesange fra flere musikalske hylder.   

De to pigekor vil hver især optræde med deres bud på de sange, der kan få julestemningen til at krybe ind under huden på publikum. Og skulle dette ikke være nok, får publikum også rig lejlighed til at synge med på en række julesange sammen med de mange pigekorssangere. I løbet af koncerten vil Klarup Pigekor og Maestra slå stemmerne sammen til ét stort kor og fylde rummet med lyden af – ja, jul! Korene ledes af hhv. Christina Kjærulff og Malene Rigtrup.

Om Klarup Pigekor

Klarup Pigekor hører under Aalborg Kulturskole og har desuden tilknytning til Sangkraft Nord – Nordjyllands nye sangkraftcenter. Koret har eksisteret i godt 30 år og har siden grundlæggelsen i 1980 arbejdet på et højt musikalsk niveau. Koret består i dag af omkring 35 piger i alderen 14-25 år, der elsker at synge. Korets ideal og kendetegn er den rene nordiske korklang formidlet via et alsidigt repertoire med en bred vifte af forskellige musikalske stilarter fra den klassiske kompositionsmusik over folkemusik til diverse populærmusikalske genrer.

Om Maestra

Maestra er et pigekor under Aarhus Musikskole. Koret, der blev dannet i 2009 af dirigent Malene Rigtrup, synger hovedsageligt moderne rytmisk a cappella musik af bl.a. Marie Key og Imogen Heap, men har også et bredt udvalg af folkemusik fra hele verden på repertoiret. Maestra har en stor koncertaktivitet og har medvirket i teaterforestillinger på blandt andet SPOT-festival. Derudover har koret sunget på flere cd-indspilninger, bl.a. med indieorkestrene Dad Rocks og The Broken Beat. 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.