Hjertelys

En musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte
mh-eaphilippa_hd.jpg
19. oktober 2014 kl. 14:00
Voksne: DKK. 115,- inkl. gebyr Børn: gratis (1 voksen kan medbringe op til 3 børne under 14 år)

Kom med på en eventyrlig drømmefærd og mød magiske væsner, når Musikkens Hus søndag den 19. oktober inviterer indenfor til en interaktiv børnekoncert med Ea Philippa. 

Sangerinde, komponist og forfatter Ea Philippa udgav i 2013 børne-CD'en ”Hjertelys”. Det er en musikfortælling for børn om at tænde lyset i sit hjerte.

Sammen med percussionisten Tira Skamby spiller hun eventyrlige, interaktive børnekoncerter, hvor hun tager børnene med på en musikalsk rejse ind i et magisk univers.

Hun fortæller en historie om at tænde lyset i sit eget hjerte og spiller sange, der passer til, mens hendes kostumer forvandler sig på scenen. Undervejs møder vi Drømmevæveren, som skaber alle børns drømme på sin drømmevæv. Vi møder også den mystiske troldmand Jaben De Gaben De Gritten Guderut, der kommer fra den dystre, bevogtede by Valaking, og Tåresamlersken som hjælper og styrker børn, når de er kede af det.

Det er en sansemættet musikfortælling, der vækker børnenes fantasi og tager dem ved hånden ind i en fortryllende verden af magi, drama, visdom og kærlighed.

For børn i alderen 4-9 år.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.