EKSTRA forestilling

med Pirates of the Caribbean
MH-pirates_hd.jpg (1)
09. april 2014 kl. 19:30
DKK. 195,-

Det med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre en ekstraforestilling, onsdag den 9. april 2014, så endnu flere får mulighed for at opleve Disneys fantastiske actioneventyr Pirates of the Caribbean. Her lægger Aalborg Symfoniorkester under ledelse af David Firman musik til filmen, hvor blandt andre Johnny Depp, Orlando Bloom og Keira Knightly medvirker.

Symfonimusik og film

Det bliver hverken en helt almindelig koncert- eller biografoplevelse, når Musikkens Hus onsdag den 9. april 2014 viser Pirates of the Caribbean – The Curse of the Black Pearl i Koncertsalen. For på scenen, lige under lærredet, sidder Aalborg Symfoniorkester samt et mandskor og lægger livemusik til billederne med Klaus Badelts storslåede filmmusik.
Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve, hvordan livemusik kan tilføre et filmunivers helt nye dimensioner. 
Det er Musikkens Hus, Aalborg Symfoniorkester og Christopher Entertainment der nu sætter alle sejl til og tager publikum med på et fantastisk eventyr i selskab med en køn ung smed, en excentrisk pirat og en bedårende ungmø – krydret med mytteri, en grum forbandelse, rigeligt med rom og masser af action.

Medvirkende

Jack Sparrow, pirat
David Firman, dirigent
Piraternes Mandekor
Aalborg Symfoniorkester 

Program

The Curse of the Black Pearl med live musik

Om filmen

Pirates of the Caribbean er en af nyere filmhistories største hits. Serien startede som en filmtrilogi, produceret af Walt Disney, med Johnny Depp i hovedrollen som Jack Sparrow, flankeret af Orlando Bloom i rollen som Will Turner og Keira Knightley som Elizabeth Swann. I 2011 udkom endnu en film, og rygterne siger, at der arbejdes på en femte.
Serien startede i 2003 med The Curse of the Black Pearl (Den Sorte Forbandelse) og blev efterfulgt af Dead Man’s Chest i 2006 (Død Mands Kiste), At World’s End i 2007 (Ved Verdens Ende) og endelig On Stranger Tides i 2011(I Ukendt Farvand). Den femte film har allerede fået titlen Dead Men Tell No Tales og forventes at ramme landets biografer i 2016.
Musikken til The Curse of the Black Pearl er komponeret af den tyske stjernekomponist Klaus Badelt, der bl.a. har arbejdet sammen med Oscarvinder Hans Zimmer, som har komponeret musikken til eksempelvis Blockbuster-filmen Gladiator og afslutningsceremonien til OL i Beijing i 2008.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.