DR Symfoni­Orkestret

med Mojca Erdmann
MH-DR_hd.jpg
02. april 2014 kl. 19:30
DKK. 495,- DKK. 395.- DKK. 345,- DKK. 275,-

Onsdag den 2. april 2014 gæster DR SymfoniOrkestret Musikkens Hus under ledelse af den engelske dirigent Alexander Joel, og med den fremadstormende tyske sopranstjerne Mojca Erdmann som solist. 

”Det bedste, kun det bedste”

DR SymfoniOrkestret blev stiftet i 1925 under mottoet “Det bedste, kun det bedste” og har sidenhen været hjemsted for mange af de bedste orkestermusikere samt en række af verdens største dirigenter. Orkestret er verdens ældste radiosymfoniorkester og er det ældste af Danmarks Radios ensembler.
Orkestret er i dag kendt som Danmarks nationale symfoniorkester og har til dagligt til huse i Koncerthuset i DR Byen, København. Onsdag den 2. april 2014 kan du opleve DRs fantastiske orkestermusikere under ledelse af dirigent Alexander Joel i Musikkens Hus. Der er hermed lagt op til en forrygende koncert, hvor publikum kan opleve den tyske sopranstjerne Mojca Erdmann i smuk samhørighed med Danmarks nationale symfoniorkester.

Flagermusen, La boheme og Svanesøen

Koncerten byder bl.a. på uddrag af Johan Strauss’ berømte operette ’Flagermusen’ og arier fra Puccinis elskede operaer, heriblandt ’La boheme’. Efter pausen kan publikum glæde sig til stykker fra det romantiske kernerepertoire, herunder bl.a. suiten fra en af verdens bedst kendte balletter: Tjajkovskijs ’Svanesøen’. 

Medvirkende

DR SymfoniOrkestret
Mojca Erdmann, sopran
Alexander Joel, dirigent 

Program

Johan Strauss
Flagermusen Ouverture
Arier fra Flagermusen og Wiener Blut
Puccini
Arier fra La boheme og Gianni Schicchi
Peter Tchaikovsky
Uddrag fra Svanesøen suite Op. 20
- og meget mere

Om de medvirkende 

Mojca Erdmann
Rost af kritikere og elsket af publikum for sin smukke tone og fremtræden. Sopran Mojca Erdmann er en hastigt voksende stjerne på den internationale musikscene. Hun har bl.a. optrådt på The Metropolitan Opera i New York og er kendt for stor alsidighed i sit repertoire, der spænder fra barok til moderne musik.

Alexander Joel
Alexander Joel er en britisk pianist og dirigent. Han begyndte sin karriere som dirigent i Nürnberg, efterfulgt af stillinger i Baden bei Wien, Klagenfurt og Wien Volksoper. Sidenhen har han været gæstedirigent for mange orkestre rundt om i verden.

 

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.