De tre musikterer

Børnekoncert med et miks af klassisk og jazz
mh-tremusiketerer_hd.jpg
14. juni 2014 kl. 12:00
Voksne: DKK. 95,- (ekskl. gebyr) Børn: gratis (1 voksen kan købe op til 3 børnebilletter)

De tre Musikterer; Sille Grønberg, Palle og Mathias Friis-Hansen gæster Musikkens Hus lørdag den 14. juni 2014. De spiller de største hits fra den klassiske sangskat.
Det er en klassisk og jazzet familiekoncert fyldt med pauker, klokkespil, ukulele, elguitar og marimba. Og publikum kan lege, spille og synge med på musikken sammen med topmusikere fra Det kongelige Kapel og den danske jazzscene. Syng med på Ravels Bolero, dans igennem til Bela Bartok - og så er der jo Carmen ...

Koncerten er blevet til i et samarbejde med Operaen, et oplagt valg til klassiske festivaler og andre musikalske begivenheder, hvor et nyt publikum står på spring til at opleve klassisk musik og jazz.

Primær målgruppe: 3-8 år. 

Sille Grønberg og Palle Windfeldt har sammen skabt musikken til en lang række børneudsendelser, som Rosa fra Rouladegade og DR Ramasjangs jule-cd, 2011. De har indspillet musikken til Den store julesangbog for børn, og Den lille Ole – og andre godnatsange for børn og Børnesalmebogen. De har spillet i grupperne Salmeswing, Lydland og Djanzz, og har turneret i Frankrig, Belgien, Estland, Shanghai og i Den Forbudte Bys koncertsal i Beijing. Sille underviser som inspirator ved kurser med sangskrivning og kor, Palle er medstifter af, komponist og guitarist i Tango Orkestret og han underviser jævnligt i guitar på Det kongelige danske Musikkonservatorium.

Matthias Friis-Hansen er ansat som percussionist i Det kongelige Kapel og i Athelas Sinfonietta. Han er medlem af Lucerne Festival Orchestra og spiller i PACE Percussion Trio. Desuden har han et nært samarbejde med Dansk Danseteater og koreografen Tim Rushton, Han har komponeret musik til 3 forestillinger. Han er dertil orkestersolist, har spillet med Odense Symfoniorkester i 2013.

Alle tre Musikterer drives at en stor lyst til at formidle både den klassiske musik og jazzen, ttil at gøre den sjov, spændende og let tilgængelig for et publikum i alle aldre.

Medvirkende

Sille Grønberg, vokal, guitar og ukulele
Palle Windfeldt, guitar
Mathias Friis-Hansen, marimba, klokkespil, pauker og slagtøj.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.