Copenhagen Comedy Festival On Tour

Et comedy-show i international klasse
unknown.jpeg (5)
07. oktober 2014 kl. 19:30
Dkk. 145,- inkl. gebyr

Det eksplosive comedy-show Copenhagen Comedy Festival On Tour lægger vejen forbi Musikkens Hus med fire fantastiske komikere tirsdag den 7. oktober. Gå ikke glip af en aften med vanvittige jokes, internationalt anerkendte komikere og et verdensklasse comedy-show.

Du kan glæde dig til at opleve amerikansk stand-up fra Eddie Ifft, Joe DeRose og Carmen Lynch. Danske Daniel Lill er showets vært og vil stå for underholdningen mellem indslagene.

Eddie Ifft

Eddie Ifft har for vane at tale før han tænker, hvilket ofte bringer ham ud i nogle lidt uheldige og akavede situationer til stor morskab for publikum. Han er en af de få amerikanske komikere der i forvejen har haft flere udsolgte shows i Europa og har i løbet af sin karriere optrådt med verdenskendte komikere som Jerry Seinfield, Dave Chapelle, Chris Rock og Robin Williams.

Joe DeRose

Forfatter, skuespiller og komiker Joe DeRose er en absolut favorit på den amerikanske comedy-scene. Hans stil er et miks af brutal ærlighed og en gennemgribende frustration på verden. En stil comedy-fans, radiolyttere og Tv-seere fra hele verden har forelsket sig i. 

Carmen Lynch

Aftenens kvindelige komiker Carmen Lynch har medvirket i Comedy Central’s Premium Blend og optrådt på spansk i både Spanien og Costa Rica. Hun huskes dog bedst for sin yderst succesfulde tv-debut, da hun i 2012 var på besøg i The Late Show med David Letterman. Hendes optræden var så morsom, at The Huffington Post skrev om det, med overskriften ”Comedian Carmen Lynch Kills On Letterman! (WATCH)”.

Daniel Lill

Showets danske islæt og vært Daniel Lill, har gennem sine stand-up år, markeret sig godt og grundigt i den danske stand-up branche. I 2011 vandt han Danish Open i Stand-up til stående applaus og samme år blev han fremhævet som et af Danmarks nye comedy håb ved Zulu Comedy Galla, hvor han huskes for sin ”due-joke”.

De fire komikere kombineret resulterer i en aften, hvor der med sikkerhed vil blive grinet igennem blandt publikumsrækkerne. De har hver især noget unikt at byde på, så der vil være noget for enhver smag, når Copenhagen Comedy Festival On Tour kommer til Aalborg og Musikkens Hus.

Nyhedsbrev

Få musik og kultur direkte i indbakken.

Vi giver dig en forlomme og sørger for, at du får nyheder, konkurrencer, eksklusive presales og andet godt.

Det er uforpligtende at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde det igen.