Blachman

Om at ankomme til sin egen tid
mh-blachmann_hd.jpg
31. maj 2014 kl. 16:00
DKK. 125,- ekskl. gebyr

Han er musiker, komponist og producer, men han kan også tale. Thomas Blachman besøger lørdag den 31. maj Musikkens Hus og taler i et spændende foredrag om at ankomme til sin egen tid.  

Med overskriften; Om at ankomme til sin egen tid, vil Blachman blandt andet causere over spørgsmål som:

Hvis alt, hvad vi siger, er sagt af andre før os, hvem er det så, der taler?
Hvis alt, hvad vi kan fremstille, ikke er andet end nye momenter over det gentagelseshelvede, vi allerede befinder os i… hvad så?
Der er i vores samfund i dag en så stor indesluttet energi, at det bare er et spørgsmål om, hvornår og hvordan den frigiver sig selv.
Er der her en mulighed for at ankomme til vores egen tid i et virvar af nye ideer?
Tiden er moden, det er det gode ved tiden; den er altid moden, man kan ikke være foran – kun bagefter… 

Om Thomas Blachman

Thomas Blachmans talent som komponist, producer og musiker har fem gange indbragt ham Grammy-prisen, og derudover har han modtaget magasinet Nat og Dags Københavnerpris for årets plade, og selvsamme magasin har vurderet, at Blachman står bag tre af de tyve vigtigste danske plader fra 1990’erne. Han har bl.a. co-produceret Caroline Hendersons succesalbum "Cinemataztic" og på hans eget pladeselskab "Manrec", står han bag en række af andre produktioner, mens han har leveret værker til strygekvartetter samt orkesterværker.

Blachmans tv-karriere omfatter, udover at have været benhård X-factor-dommer, at have været dommer på TV3’s "Idols" og "Smagsdommer" på DR2. Derudover er han foredragsholder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Musikkens Hus’ gratis nyhedsbrev, hvor du får de største nyheder fra huset og adgang til konkurrencer og eksklusive presales. På den måde kommer du først i køen til de mest eftertragtede koncerter.