Giv en uforglemmelig oplevelse med et gavekort til Musikkens Hus

Køb online eller fysisk i vores billetkontor

Når du køber dit gavekort online, har du både mulighed for at sende et e-gavekort direkte til modtagerens mail-indbakke eller sende et fysisk gavekort med posten. Køb dit gavekort online her.

Du har også mulighed for at komme forbi Billetkontoret i foyeren i Musikkens Hus og købe et gavekort til en du holder af.

Når du køber dit gavekort i vores billetkontor, får du et plastikkort i flot kvalitet. Du kan også vælge at tilkøbe en gaveæske for 25 kr.

Du finder Billetkontorets åbningstider og telefontider her.

Gavekortene kan anvendes til alle vores egne arrangementer samt i restaurant Fauna og kan naturligvis også benyttes online.

Levering
Det er muligt at sende dit gavekort afsted med gratis levering som brev, med ca. 10 dages leveringstid, eller som Quickbrev mod gebyr, når du køber dit gavekort i vores billetkontor. Købes gavekortet online, sendes gavekortet mod et gebyr.

Tjek dit gavekort
Gavekort, der er købt enten fysisk i Musikkens Hus eller online er gyldige i tre år. Er du i tvivl om beløbet eller udløbsdatoen på dit gavekort? Så kan du tjekke det her.

Særligt om Tikko
Ved foredrag arrangeret af Tikko er det desværre ikke muligt at købe billetter med gavekort til Musikkens Hus. Billetsalget foregår nemlig via Tikkos billetsystem.

MH Gavekort Mock Up 2